Zakelijk

Van harte welkom op de website van Bierbird. Specialist in unieke en moeilijk verkrijgbare bieren. Met ons assortiment van meer dan 150 bieren die moeilijk verkrijgbaar zijn of uniek in zijn soort zijn bieden wij voor veel mensen een bijzonder vertrekpunt in hun reis in het ontdekken van nieuwe bieren.

In tegenstelling tot veel andere winkels tref je bij ons niet de "main-stream" bieren aan maar juist bieren waar je van denkt "Die moet ik proeven!". Door gebruik te maken van een uitgebreid netwerk en veel eigen regie in onze inkoop zorgen wij er voor dat het assortiment van Bierbird je bij elk bezoek blijft verrassen. En mocht je even net niet dát vinden waar je naar op zoek bent? Dan gaan wij aan de slag voor je om het biertje voor je te vinden!

Zakelijk een sterke partner

Door ons uitgebreide netwerk en de inkoop van onze bieren volledig in eigen hand te houden zijn wij in staat bijzondere bieren te bemachtigen tegen aantrekkelijke prijzen voor zakelijke klanten, horeca en het bedrijfsleven. We werken hiervoor volgens het ABC model. Vandaag besteld (A) is 2 dagen later geleverd (C). Hierdoor kunnen wij u snel voorzien van een uitgebreid assortiment aan speciaal bieren.

 

Een uniek geschenk voor uw relaties of medewerkers
Uiteraard zijn wij er naast leverancier voor het bedrijfsleven en horeca ook voor uw medewerkers en relaties. Wilt u deze eens in het zonnetje zetten? Door onze specialistische bierkennis adviseren wij u graag bij het kiezen van een ideaal bier(pakket) voor uw medewerkers of relaties. Naast de selectie van de bieren, het samenstellen van het pakket, nemen wij ook het volledige fulfilment-proces van u over. Van het toevoegen van een persoonlijke kaartje, wat extra's tot het versturen van het bier(pakket) aan uw relaties en/of medewerkers. U heeft er geen omkijken naar.

Wilt u liever uw medewerkers of relaties zelf laten kiezen? Via onze cadeaukaart service sturen wij op uw verzoek de kaart direct naar uw relaties of medewerkers, persoonlijk via de post of digitaal. U bepaald het helemaal zelf.

Wilt u onderscheidend zijn als horecabedrijf?
U wilt uw klanten graag aan u binden, zorgen dat ze ook weer de volgende keer een bezoek aan uw locatie brengen. Steeds meer consumenten spreken hun voorkeur uit voor speciaal bier en zoeken juist de cafés en restaurants op die een uitgebreide collectie speciaal bieren hebben. Bierbird is ook hiervoor uw partner. Met snelle levering, scherpe prijzen zodat uw marges optimaal blijven en een actief beleid met nieuwe bieren zorgen dat u maandelijks uw gasten opnieuw kunt verrassen. In de regio Midden-Brabant leveren wij alle bieren, vanaf 24 flesjes, gratis bij u af. Valt u buiten deze regio dan vragen wij een bescheiden bijdrage in de verzendkosten.

Naast een vaste collectie bieren kunnen wij u ook maandelijks wisselende bieren leveren. Hiermee stelt u uw eigen maandbier samen die extra attractief voor uw gasten is. Gegarandeerd komen u gasten daar regelmatig op terug!

Benieuwd wat wij voor u als zakelijke klant kunnen betekenen? Maak kennis met ons en plan een vrijblijvende telefonisch kennismakingsafspraak via zakelijk@bierbird.nl.