WELKOM IN DE WERELD VAN BIERBIRD.

Ons verhaal begint in 2019. Aan de keukentafel, uiteraard onder het genot van een goed glas bier, schrijven we letterlijk op de achterkant van een bierviltje ons idee. Ons merk is hiermee geboren. Onze passie voor unieke bieren en smaken, gebrouwen door brouwers met échte passie voor het brouwen van bier en de drive om samen te werken met deze unieke vakmensen heeft ons onze visie, werkwijze en webshop opgeleverd.

UNIEK AANBOD AAN BIEREN, GEDREVEN DOOR PASSIE.

We vinden het heel belangrijk dat we je bieren brengen waar de passie vanaf straalt! Niet de "alledaagse" bieren die je op de hoek bij iedere slijterij of drankenhandel kunt vinden. We kiezen juist daarom voor een heel selectief maar boeiend assortiment. Het gaat ons niet om de meeste bieren aan te bieden. Het gaat ons vooral om smaakvolle, bijzondere en vooral in kleine aantallen geproduceerde bieren bij je in de koelkast te krijgen. Daarom werken we samen met vooral nano- en microbrouwerijen uit Nederland, België en de rest van Europa. We hopen je hiermee een inspirerend aanbod aan bieren te kunnen bieden die je elke keer opnieuw verrassen.

  • WORK HARD, PLAY HARD!

    Het team van Bierbird werkt elke dag opnieuw om van jouw bestelling en bezoek op onze website een feestje te maken! En als het dan tijd is voor wat ontspanning dan nemen we het er ook van!

  • TEAMWORK IS THE KEY TO SUCCESS!

    Het team van Bierbird werkt elke dag opnieuw met elkaar samen om jou te helpen bij het vinden van het lekkerste biertje. Maar niet alleen bij het bestellen staan we als team klaar ook bij het versturen van jouw bestelling in als after sales.