Nieuw bij Bierbird: Brouwerij Koppijn

Nieuw bij Bierbird: Brouwerij Koppijn

In de afgelopen maanden zijn we stad en land afgereisd om nieuwe bieren toe te voegen aan onze collectie en webshop. Van hartje Groningen tot diep in Limburg en zelfs België en Frankrijk bezocht om nieuwe bieren toe te voegen.

Des temeer bijzonder is het dat je dan benaderd wordt door een Brouwer om de hoek. Brouwerij Koppijn is nog een jonge brouwerij, recent gestart in 2020. Vanuit de locatie in Spoordonk brouwt Rob vanuit een rijkelijke fantasie, avontuurlijke bieren die ook nog eens bijzonder smaakvol zijn.

De brouwerij brouwt op dit moment drie bieren, een IPA, Rekruut, een Frisse Blonde, Debutant en een krachtige tripel Commandant.

Alle drie de bieren hebben een eigenzinnig karakter en zijn daardoor écht anders dan wat je wellicht al geproefd hebt. Doordat de brouwer voor kwaliteit staat maakt men tijdens het brouwproces gebruik van de mooiste ingrediënten en natuurlijk het verste water!

We hebben Rob leren kennis als een gepassioneerde brouwer met eerlijke bieren vol met smakelijke aroma's. 

Misschien ook nog wel goed voor je om te weten, Rob brouwt vanuit passie als een écht hobbybrouwer maar daardoor zijn zijn bieren niet minder smaakvol! Wil je de bieren van Rob zelf eens gaan proeven? Vanaf 10 september kun je ze al bestellen als pre-order. We verwachten de bieren dan vanaf 20 september aan je te kunnen uitleveren.