Nieuw bij Bierbird: Brouwerij de Werf | BierBird

Nieuw bij Bierbird: Brouwerij de Werf

Bij Bierbird zijn we altijd op zoek naar nieuwe bieren, bieren met een heel eigen karakter, bieren die moeilijk verkrijgbaar zijn. Wekelijks voegen we een of meerdere bieren toe aan ons assortiment om je telkens opnieuw te verrassen. Vandaag is de beurt aan Brouwerij de Werf. We voegen van hen de bieren Skitter, Wahja!, Porno en Vonkel toe. Vier bieren met een duidelijk karakter van IPA, Weizen en Blond.
Over Brouwerij de Werf
In een oude scheepswerf midden in de historische binnenstad van Enkhuizen is Brouwerij De Werf gevestigd. Hier brouwt men heerlijke bieren en viert men het leven. Samen met vrienden, kennissen, familie, collega’s, bekenden en onbekenden. Op de vriendschap. Proost!
In 2019 brouwden Brouwerij de Werf wekelijks zo’n 3000 liter en staat er altijd 15000 liter te gisten, rijpen of lageren. Dit kunnen diverse bieren en recepten zijn. De eigen bieren of een collabrew met een van onze bevriende brouwerijen. Tevens lageren we ook diverse bieren op houten vaten die allemaal beschikbaar zijn in het proeflokaal.
Je kunt de bieren van Brouwerij de Werf hier vinden en bestellen.