De Van Moll collectie breidt verder uit. | BierBird

De Van Moll collectie breidt verder uit.

We zijn elke dag op zoek naar nieuwe bieren en brouwerijen. Enkele dagen geleden introduceerde wij hierbij al de van Moll brouwerij met haar bier Langharig Tuig. Nu hebben we weer een aantal lekkere biertjes van van Moll toegevoegd aan ons assortiment en daar zijn we natuurlijk heel blij mee!

Snel leverbaar, morgen besteld, zaterdag in huis!
Vanaf morgen, 2 april, introduceren we de tripel van van Moll met de naam Tripel Trouble. 

 Over van Moll Craft beer
 Iedere dag probeert men je te verrassen met nieuwe smaken. Bij van Moll Craft Beer experimenteren, balanceren, gedurfd, ‘n tikje gek, maar nooit over het randje. Een vaste core range aan bieren en een wisselend assortiment waanzinnige specials.

Als je de oorsprong beheerst, begint het avontuur. Traditie, kennis, eigenwijsheid en durf in the mix. Het ideale Van Moll recept om een feestje te brouwen. Want dat zijn het, van Moll bieren: smaakvolle feestjes. Toegankelijk voor iedereen. Als je durft tenminste.

Per fles te bestellen en wie weet...
Je kunt ze per stuk bestellen via onze webshop voor een mooi prijsje. Bestel je meer dan € 50,00 aan bieren dan ontvang je de bestelling helemaal gratis in huis.

Maar wie weet tref je de Tripel van van Moll ook wel aan in het Tripel Pakket... Dat je het maar even weet. Genoeg redenen dus om onze website elke dag, of althans een aantal keren per week te checken op nieuwe bieren!